Døgnåpen ServiceAvtale Pluss

Anbefalt pakke til våre bedriftskunder med driftskritiske tjenester

Døgnåpen ServiceAvtale Pluss

I dag har alle bedrifter et forhold til IT. Riktige veivalg innen IT er nærmest et krav for at bedriften fortsatt skal være konkurransedyktig. Her er vi din støttespiller. De aller fleste små og mellomstore bedrifter har ikke egen IT-avdeling og ønsker ikke å sitte med ansvaret for trygg drift av bedriftens nettverk, og heller ikke investere i ansettelse av en kostbar IT-medarbeider. I tillegg til å tilby rådgivning og support basert på lang erfaring i bransjen, kan vi bidra til å sikre, vedlikeholde og videreutvikle dine websider.

Følgende er inkludert i denne pakken:

Oppdateringer av plugins / tema

Til enhver tid oppgraderer vi både WordPress-kjernen, plugins (tillegg) og temaer.

Å ha utdatert WordPress er definitivt en stor sikkerhetsrisiko. Derfor er dette basis i alle våre pakker – å oppdatere WordPress kontinuerlig. Hver dag går vi gjennom listen til alle nettsider vi drifter, og oppdaterer det som skal oppdateres.

Uten slike oppdateringer er det nesten ikke et spørsmål om man blir hacket, det er et spørsmål om når!

Sikring av WordPress

I våre sikkerhetsrutiner går vi over alle filer på ditt nettsted og setter rettigheter på flier som er kjent for å bli utsatt for angrep fra hackere. Ved å gå inn fra servernivå * vil vi kunne sikre filene slik at de ikke blir tilgjengelig for uvedkommende og tette sikkerhetshull. Skulle nettstedet bli angrepet så vil vi gripe inn og gjøre grep for å stanse angrepet og rette på filer som har blitt utsatt. Det vil også bli installert tilleggs-moduler på CMS løsningen der vi finner det nødvendig for sikring. * Krever hosting på en av våre servere.

Backup hver fjerde time / Gratis restore

Vi tar backup av nettstedet hver natt og beholder denne i 14 dager. Dette gjelder alle filer tilknyttet ditt nettsted, samt alle eposter som ligger på serveren i det øyeblikk backup blir tatt. Kunder med serviceavtale kan kreve gjenoppretting fra backup kostnadsfritt – uansett årsak, og har i tillegg ekstra backup av nettsiden hver 4. time minst et døgn tilbake i  tid.

10 timer webredaktør tilgjengelig pr 12 mndr.

Timebank med 10 timer tilgjengelig for webredaktør, pr 12 måneder fra signert avtale. Som webredaktør sørger vi for at den informasjonen du ønsker å få publisert på nettstedet er korrekt skrevet med tanke på leservennlighet, i tillegg til søkemotor-optimalisert. Timebanken kan også brukes til diverse andre oppdrag. Vi har bred kompetanse innen mange områder – Kontakt oss for å høre om vi kan bistå med dine behov.

Oppdrag trekker min. 15 minutter fra timebank

Et lite oppdrag trekker sjeldent en hel time fra timebanken. Minste forbruk av timebanken er 15 minutter pr oppdrag. Ytterligere timer kan selvfølgelig bestilles ved behov.

Ytterligere timer til rabattert pris

Ytterligere timer kan bestilles ved behov. Pris på slike timer faktureres reduseres etter hvor mange som bestilles. Ytterligere timer er ikke begrenset av periode, så de er gyldige i flere år om de ikke brukes opp.

Tilgang til 24 timers vakttelefon

Eget nr til 24 timers vakttelefon vil bli opplyst ved kontraktinngåelse.

Gjennomgang og forslag til SEO forbedringer

Vi går igjennom SEO (Søkemotoroptimalisering) for dine nettsider, og gir en rapport med status og evt. forslag til forbedringer som vi anbefaler. Du står fritt til å bruke av timebanken i serviceavtalen til å utbedre forslagene om du ikke vil gjøre det selv.

Døgnåpen ServiceAvtale Pluss

Som ServiceAvtale med webredaktør, pluss:

  • Tilgang til 24 timers vakttelefon
  • 10 timer webredaktør tilgjengelig pr 12 mndr.
  • Gjennomgang og forslag til SEO forbedringer
799,-mnd